Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ELMS

Er Kiesa færdig hos Aston Martin?

ELMS 
08/04/06 

Nicolas Kiesa kørte 12 timers løbet på Sebring for Aston Martin men gjorde sig desværret ikke specielt godt bemærket ved den lejlighed.
 

Siden har der været stille om Kiesa og Jac Nellemann har heller ikke ville berøre emnet, men nu ser det ud til at vi kan se hvad der er sket i de skumle baglokaler, for i denne weekend skal Kiesa køre Lister Storm LMP1 bilen sammen med Jens Reno Møller.

Rygtet siger at Kiesa allerede har fået beskeden om fyringen, men der er ikke kommet noget officielt fra Aston Martin.

Herefter ser tingene omkring Le mans også anderledes ud. For kommer tingene til at se sådan her ud, så kunne det være sådan at Jens Møller og Nicolas Kiesa skal dele Lister Storm raceren med en endnu ikke fundet 3. køre.

Hertil står Jac Nellemann med en bil uden en Dansk køre, og her kan rygterne/tankerne få frit løb. Behøver jeg at nævne at Bremer eks. ikke har et i sæde i champcar for tiden eller at Allan Simonsen også kunne være et emne?

Nu skal vi dog først se om Kiesa kan tøjle de mange kræfter i Lister Storm bilen, som han aldrig har kørt før.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 09/04/06 - Istanbul Park - LMES
  •      ASETEK SIMSPORTS