Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Jens Møller danner par med Nicolas Kiesa

Le Mans
Series 

07/04/06 

Når Jens Møller i den kommende weekend sæsondebuterer på Grand Prix-banen i Istanbul, bliver det med en ny makker i Lister Storm Racings prototype. I stedet for den italienske duo Andrea Belicchi og Stefano Zonca bliver det den tidligere Formel 1-kører Nicolas Kiesa, han skal dele bilen med.
 

"Jeg er glad for at, at vi får endnu en Formel 1-kører ind i teamet," siger Jens Møller. "Sidste år havde vi jo Jan Magnussen til at køre for os på Spa, og det var rigtig givtigt. Det håber jeg også, at det bliver, når vi får Kiesa i bilen."

Løbet i Istanbul er det første i årets Le Mans Series, der i alt tæller fem løb over 1.000 km på klassiske baner som Nürburgring og Spa-Francorchamps. Det var oprindeligt planen, at Jens Møller skulle have kørt løbene sammen med Andrea Belicchi og Stefano Zonca, men de to italienere har ikke formået at overholde deres del af kontrakten.

"Min teamchef Laurence (Pearce red.) og jeg har været nødsaget til at tage konsekvensen af det, og vi har i tolvte time fået kontakt med Kiesa og fundet grundlaget for, at jeg kan danne par med ham i weekenden," forklarer Jens Møller om baggrunden for det pludselige kørerskifte.

"Vi har lavet en aftale med Kiesa for Istanbul, og så er der en option for resten af sæsonen. Når løbet er overstået, skal vi have forhandlet resten af sæsonen på plads, men målet er, at vi sammen kører hele Le Mans-serien, og herudover skal vi have fundet en tredje kører til 24-timers løbet på Le Mans. Om det bliver en dansker, englænder eller tysker, ved jeg ikke, men vi håber, at det kan blive muligt at finde en topkører."

Ved weekendens løb i Tyrkiet kommer Jens Møller og Nicolas Kiesa til at møde mange af de kommende modstandere i 24-timers løbet på Le Mans. Med på deltagerlisten er således fabriksteams fra Courage og Pescarolo, mens der også er stærke hold som Creation Autosportif og Racing For Holland.

Løbskalender for Jens Møller:

9. april - Istanbul 1000 km - Le Mans Series
14. maj - Spa 1000 km - Le Mans Series
17.-18. juni - 24 heures du Mans - Le Mans
16. juli - Nürburgring 1000 km - Le Mans Series
27. august - Donington Park 1000 km - Le Mans Series
24. september - Monza 1000 km - Le Mans Series

Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  •