Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ingen problemer ved første BMW test

Danish
Touringcar
Challenge 

30/03/06 

Onsdag testede Jan Magnussen for første gang den nye BMW 320si E90, som han skal køre for Team Den Blå Avis Fleggaard Racing i DTC i år.
 

Tidligere havde Magnussen kun prøvet bilen nogle få omgange på et køreteknisk anlæg, så testen på Jyllands Ringen var første mulighed for at afprøve bilens potentiale. Desværre var forholdene langt fra optimale, da banen konstant var fugtig og der ikke var mere end 6 graders varme. Ikke desto mindre var Jan Magnussen tilfreds efter testen.(Foto: Motorsporten.dk)

"Det er selvfølgelig en helt ny start i forhold til de forhjulstrukne Toyotaer fra sidste år. BMW'en er meget anderledes, men den føles fantastisk god. Vejret var ikke med os i dag, så det er selvfølgelig svært at vide hvor stort potentialet er, men på våd bane var bilen rigtig god. Nu tager jeg til USA for at teste Grand-Am, men så kommer jeg retur i næste uge, hvor vi igen tester BMW'en og så håber jeg at vejret er bedre" sagde Jan Magnussen fra Jyllands Ringen.


Læs mere om:
  • Team Den Blå Avis
  •