Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Ny 'gammel' mand i SSC klassen

Special Saloon 
30/03/06 

Ved gårsdagens test på Jyllands-Ringen, kørte der en meget neutralt udseende sort BMW M3 Coupe på banen, med navnet Hansen på ruderne.
 

Efter nærmere at have studeret raceren, sporede man også teksten HansenRacing.dk på panelerne, hvilket indsnævrede de mulige kører til blot to personer:
Clio Cup køreren Claus Hansen, eller hans far Jørgen 'Gamle' Hansen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da bilen kom tilbage til pitten, og køreren steg ud af bilen, viste det sig at det var Jørgen Hansen der kørte i BMW Coupe'en, der tilsyneladende har haft en fortid hos 'Racing4all'.
Jørgen Hansen fortalte at han har arbejdet mere end 300 timer på bilen i vinter, for at gøre den klar til denne sæsons deltagelse i Special Saloon Car klassen.

"BMW'en nu er mest bygget, for at se om det nu også er noget for mig" - oplyser Jørgen Hansen - "viser det sig, at det er det jeg vil og kan li', så bygger jeg en ny og endnu bedre bil senere!"


(Foto: Motorsporten.dk)

Med mere end 25 års erfaring inden for dansk motorsport, både rally og banesport, så er det en erfaren kører som her stiller op i Special Saloon Car klassen.
En stor del af disse år er blevet kørt i baghjulstrukne biler ligesom BMW'en, og på den fugtige bane viste han at han bestemt ikke har glemt hvordan det skal styres, det var imponerende at se ham komme igennem svingene i flotte fuldt kontrollerede firehjuls udskridninger med fuld kontra styring!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jørgen 'Gamle' Hansen
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her