Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Australiens GP - Honda preview

Formel 1 
29/03/06 

Efter en solid start på sæsonen, med en 4. og 3. plads til Jenson Button, så er det et optimistisk Honda team der ser frem til weekendens Formel 1 Grand Prix i Australien.
 

Som forberedelse til Australiens Grand Prix, testede teamet med Rubens Barrichello, Anthony Davidson og James Rossiter på Vallelunga banen i Italien i sidste uge.
På trods af regnvejr under disse testkørsler, betegner teamet testen som succesfuld forberedelse til løbet, hvor ny udviklede dele til RA106 modellen blev afprøvet samt godkendt.

"Normalt kommer vi til Australien, uden af vide hvem der er hurtig og hvem der er langsom, da løbet traditionelt er det første i sæsonen, men i år har der allerede været kørt et par løb, så vi kommer velforberedt til banen med et godt kendskab til konkurrenterne" - udtaler Jenson Button - "Albert Park er en god bane for kørerne, en bane jeg nyder at køre på, og jeg håber på endnu en podieplads."

Også teamets anden kører Rubens Barrichello er optimistisk:
"Jeg ser frem til Australiens Grand Prix - det er et af mine favoritløb, en banen med mange spændende svingkombinationer. Vores positive testresultater viser at vi nu er stærke på alle punkter, og jeg er sikker på at vi får en god weekend."

Inden Australiens Grand Prix ligger Jenson Button på en delt anden plads i mesterskabet, kun 7 point bag mesterskabsførende Fernando Alonso.
Rubens Barrichello har endnu ikke scoret nogle point i denne sæson.

Australiens Grand Prix køres som nævnt på Albert Park banen i Melbourne, den er 5303 meter lang, og Formel 1 kørerne skal runde den 58 gange på søndag.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/04/06 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •