Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Essex i nye farver

Danish
Touringcar
Challenge 

23/03/06 

De nye biler præsenteret i dag
Team Essex, der er regerende DTC mestre, præsenterede torsdag deres nye biler og deres nye farver, ved et arrangement i Esbjerg. At der stod BMW på bilerne var ikke nogen overraskelse, heller ikke at to af bilerne var helt nye, mens de to andre "kun" var nye i Essex sammenhæng. Men det endelige udseende på bilerne var tilgengæld ikke blevet vist før i dag.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

De fire kørere fik mulighed for hver især at præsentere deres racer. Den dobbelte mester Casper Elgaard og teamchef John Nielsen har hver en af de nye BMW 320si E90 biler, mens DTC-cup kørerne, Philip Andersen og teamets nye mand René Rasmussen, kører i de BMW 320i E46 biler der sidste sæson kørte, og vandt, WTCC.


Team Essex kørerne 2006 - Casper Elgaard, Philip Andersen. John Nielsen samt Rene Rasmussen.
(Foto: Team Essex / Rimmen)

Målsætningen for 2006 er ganske klar for hele teamet og for teamejer Peter Halvorsen. Team Essex skal igen vinde mesterskaberne, og målet er at få alle tre titler i hus. Både kørernes og holdenes mesterskab, samt DTC-cuppen.


Teamejer Peter Halvorsen går efter alle tre mesterskaber i 2006 sæsonen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Casper Elgaard er på jagt efter tredie titel på stribe, mens teamchef John Nielsen, der tidligere på året fyldte 50, er på jagt efter sin første DTC titel. Også begge DTC-cup kørere, Philip Andersen og René Rasmussen, har ambitioner om at hente DTC-cup titlen hjem. For Philip Andersen er det hans andet år hos Team Essex, mens René Rasmussen tidligere har kørt for Team Den Blå Avis.


Team Essex BMW 320si E90.
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilerne til den kommende sæson er holdt i mørkeblå, lyseblå og hvide farver, og bemalingen på de to typer af biler varierer lidt, da designet følger bilens linjer. Endnu har de ikke været meget ude at køre, da de først lige er blevet færdige. Så for kørerne var i dag første gang de fik mulighed for at starte motoren op.


Team Essex BMW 320i E460.
(Foto: Motorsporten.dk)

At der i den kommende sæson er mange BMW'er i feltet, og at Team Den Blå Avis også har været på indkøb i det tyske, bekymrer hverken John Nielsen eller Casper Elgaard. Team Essex er først og fremmest et team, mener de, og det er teamet der vinder mesterskabet.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Team Essex
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her