Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

A1 Grand Prix

Ingen A1 GP løb på Brands Hatch i år

A1 Grand Prix 
20/03/06 

Fra Brands Hatch banens ejeres side har man meddelt A1 GP organisationen, at man ikke kan afvikle A1 GP løb i 2006.
 

A1 GP serien startede på Brands Hatch. Seriens første løb blev afviklet på den engelske bane med over 70.000 tilskuere. A1 GP serien kører inden så længe sæsonens sidste løb, og er allerede nu i fuld gang med planlægningen af næste års kalender. Men det har givet lidt problemer i forhold til Brands Hatch.

Sagen er nemlig den at der - selvom at vi måske ikke altid hører om det - afvikles mange løb på den gamle Grand Prix bane. Derfor er der allerede aftalt løbsdage med andre serier som ønsker at anvende banen. A1 GP har tilbudt Brands Hatch ejerne en senere dato, men der også andre løb, ligesom vejrliget på de kanter er inde i en meget omskiftelig situation.


De her afslutter næste sæson på Brands Hatch
(Foto: John Brondum)

Men der kommer A1 GP løb på Brands Hatch. Man er nået frem til en aftale med A1 GP organisationen at næste sæsons finale afvikles på Brands Hatch. Det er man blandt nået frem til fordi en del af planlægningsgruppen hos A1 GP har fået nye medlemmer. Og det er netop med den nye planlægningsgruppe at man er nået frem til dette resultat. Den nøjagtige dato er endnu ikke offentliggjort andet end at det er kommet frem at det bliver i april måned ligesom i denne sæson, hvor sidste løb køres i Kina d. 2. april på Shanghai banen.

Dons

Læs mere om:
  • Brands Hatch
  •