Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Fisichellas bedste pole

Formel 1 
18/03/06 

Det plejer ellers at være Fernando Alonso som har den store succes hos Renault, men denne gang var der lidt mere held i retning af den italienske kører der kunne tage sin tredje pole position i karrieren.
 

"Det er den bedste pole jeg har haft. Sidste år (i Australien) var det takket være regnen, men i dag var alle med og kæmpede for det. Ingeniørerne har lavet nogle ændringer på raceren natten over som virkelig forbedrede balancen, og fra de første kørsler til morgen kunne jeg mærke at vi havde farten til at kæmpe med om de forreste rækker," forklarer Fisichella der samtidig dedikerede sin pole position til en netop afdød barndomsven.


Pole til Fisichella i Malaysia - også en personlig triumf for italieneren
(Foto: Renault F1)

Problemer med benzintankning på Fernando Alonsos racer gav en hel del problemer for den spanske verdensmester. "Det var en meget skuffende kvalifikation for mig. Fisichella viste hvad raceren kan på denne bane, og jeg burde også have været med fremme," lyder det skuffet fra Alonsos side. Ellers er der stor glæde i Renault lejren over Fisichellas præstation. "Det var fantastisk for Giancarlo at hente pole i en meget travl og spændende kvalifikation. Hans præstation i eftermiddag viser ikke blot den direkte præstation i R26'eren, men også hans egen personlige styrke til at komme tilbage efter en svær weekend i Bahrain," siger Pay Symonds.

Benji

Læs mere om:
  • 19/03/06 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •