Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams tror på sejren

Formel 1 
18/03/06 

Der var vel ikke ret mange der ved slutningen af 2005-sæsonen ville have troet at Williams ville være så stærke som de har vist sig at være. Ikke desto mindre fortsætter teamet med at imponere, og er igen anført af det nye stjerneskud i Nico Rosberg.
 

Den tyske GP2-mester (med de finske rødder, jo!) var igen blandt de allerhurtigste, men måtte til sidst se de mere erfarne kørere i Button og Fisichella tage de forreste pladser. Men det er stadig imponerende at se en kører i top-3 allerede i sit andet Grand Prix. "Jeg er virkelig tilfreds med at starte fra anden række i morgen, da det er vigtigt for mig at gøre et godt første indtryk," siger han - og det må man sige at han allerede har gjort på mindre end en uge i Formel 1. "Jeg tror vi bliver stærke i morgen, og måske har vi en lille fordel når det kommer til motorerne. Det kan blive hårdt i heden for mange kørere, men jeg fandt ikke forholdene i Bahrain et problem," siger han. Nu er heden og fugtigheden så også skruet lidt mere op end den var i sidste uge, så der skal nok komme mere fysisk pres på Rosberg i morgen.


2. Formel 1 Grand Prix - allerede nummer 3 på grid'en
(Foto: Williams F1)

Og det stærke udlæg i denne weekend har fået Williams-teamet til at tro på at det kan lade sig gøre at gå hele vejen. "Vi kan gøre det," lyder det sikkert fra Sam Michael. Han mener at det største problem for Williams ellers ville være kvalifikationen. "Det var det som vi var bekymrede for. I morgen er vi på et område hvor vi vil være stærke," lyder meldingen. Og samtidig er han fuld af beundring over teamets nye stjernekører. "Han er virkelig fantastisk. Han er hurtigere end vi forventede på dette tidspunkt. Vi ønskede at give ham et forsøg og se efter syv eller otte løb. Men i sit andet Grand Prix at tage en 3. plads på grid'en er virkelig noget specielt på en så hård bane som Sepang," siger Sam Michael.

Det kan sagtens komme til at betyde at prisen på Rosberg presses op, eller at der simpelthen kommer andre lukrative tilbud fra andre teams hvis ikke Frank Williams får papir på tyskeren. Men mon ikke Sir Frank allerede er begyndt at overveje at slå til nu?

Benji

Læs mere om:
  • 19/03/06 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •