Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

McLaren tror på strategien

Formel 1 
18/03/06 

Det var godt nok ikke McLaren der kørte de hurtigste tider, men teamet føler at deres placeringer står godt til den strategi som de har valgt til det varme løb i Malaysia. På dagen var det Juan Pablo Montoya der var den hurtigste af de to kørere.
 


Montoya og McLaren har overskud til mere i morgendagens løb
(Foto: McLaren)

"Jeg er glad for vores resultat i kvalifikationen, og vi må se i morgen med de forskellige benzinmængder hvor godt vi har gjort det. Forhåbentlig fortsætter Michelin-dækkene med at præstere. Indtil videre har de været gode, men det er et meget langt og varmt løb," siger colombianeren der starter ud fra 5. pladsen.

Ved siden af sig har han sin holdkammerat, Kimi Raikkonen der fik en langt bedre kvalifikation end i sidste weekend. "Jeg havde noget trafik på min ud-omgang til sidst og det forstyrrede min flyvende omgang," lyder forklaringen - og den historie om trafik kommer vi nok til at høre en hel del gange. "Raceren kunne stadig mere, men jeg tror vi har en konkurrencedygtig strategi og vi vil være stærke i løbet i morgen," lyder meldingen.

Selv Ron Dennis, der ikke ligefrem er kendt for at sprede stor optimisme om sit holds muligheder, føler at det ser ualmindelig godt ud frem mod løbet i morgen." Vi kommer ind til søndagen vidende om at vi, korrigeret for benzinmængde, kunne have haft Juan Pablo på pole, så vi ved at raceren kan præstere," siger teamchefen om den underliggende præstation i McLaren-raceren. Men nu skal der selvfølgelig også nogle point på kontoen først - søndagens løb er noget andet. Men generelt er teamet meget godt tilfredse med farten - især efter at der i Bahrain var lidt problemer med farten. McLaren melder sig i hvert fald på vej frem!

Benji

Læs mere om:
  • 19/03/06 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •