Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Malaysias GP - Williams preview

Formel 1 
15/03/06 

Webber kørte et pænt, men neutralt løb i Bahrain, mens Nico Rosberg overraskede alt og alle. Bliver det ligesådan i Malaysia - banen er ny for Rosberg.
 

Williams fik begge biler i mål i pointene. Det var en stor opmuntring for teamet, men livet skal gå videre og man søger selvfølgelig en gentagelse, og helst med flere points kontoen. Men hvad kan teamet nå i den korte tid mellem de 2 GP'er? Sandsynligvis ikke ret meget, men enkelte ændringer kommer der.

Kørerne er taget til Kuala Lumpur for at blive akklimatiseret og lave fysisk træning på stedet hvor der traditionelt er meget høj luftfugtighed. Hjemme i England har teamet for længst forberedt nogle ændringer på det aerodynamiske område, idet Sepang har en noget andet udformning. Bilerne bliver også udstyret med ændringer i det mekaniske setup. Teamet har dog ikke villet oplyse om noget mere specifikt desangående.

Hos teamet er der meget fokus på hvordan især dækkene vil reagere. Man er skiftet Bridgestone i denne sæson, men mon ikke at der bliver gjort stort brug af den fælles Bridgestone database i den forbindelse? Man er sammen med Cosworth også fokuseret på motorerne. Der er stor sandsynlighed for meget varme i Malaysia og sammen med den høje luftfugtighed, kan det give problemer med kølingen af motorerne. Og så er det jo det at det er det andet løb som motorerne skal køre - og så under disse forhold. Hos Cosworth mener man dog at der er taget højde for disse både eksterne og interne påvirkninger.


Rosberg gjorde det imponerende godt i Bahrain
(Foto: Williams F1)

Kørerne ser løbet som en meget alvorlig test. Mark Webber på grund af de førnævnte forhold. Samtidigt glæder han sig dog også til at køre på banen igen, især fordi at den indeholder alle typer sving. Nico Rosberg skal først og fremmest lære banen at kende. Dernæst kommer løbet hvor han håber at gøre en ligeså god indsat som i Bahrain.

Dons

Læs mere om:
  • 19/03/06 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •