Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Vasser med på Long Beach

CCWS 
18/03/06 

Selv om Jimmy Vasser havde sagt farvel til rollen som aktiv kørere i Champ Car World Series, er han alligevel på deltagerlisten til sæsonens første løb, der køres på Long Beach i Los Angeles, Californien.
 

Jimmy Vasser der er medejer i PKV Racing stiller til åbningsløbet op som teamets tredje kører, ved siden af Oriol Servia og Katherine Legge.

"Vi har i år to helt nye kørere her i PKV Racing, det kombineret med Oriol ikke har ret meget tid til at køre sig ind i teamet inde det første løb, derfor føler jeg at det er nødvendigt at jeg deltager i dette løb" - udtaler Jimmy Vasser - "på den måde kan jeg hjælpe Oriol med at finde sig til rette i teamet, samt bistå Katherine her i starten af sæsonen."

Løbet på Long Beach bliver måske ikke det eneste løb Jimmy Vasser kører i år, han vil nok deltage i udvakgte løb hen over sæsonen, hvilket fik medejer i PKV Racing Kevin Kalkhoven til at udtale:
"Det er muligt at Jimmy Vasser får flere comebacks end The Rolling Stones!"

Champ Car World Series løbet på Long Beach køres den 6. april.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 09/04/06 - Long Beach - CCWS
  •