Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Et godt resultat for den nye ejer

Formel 1 
12/03/06 

Det var første Grand Prix i sin nye rolle som teamejer, da Gerhard Berger i dag stod på pitmuren og kunne se sine to Toro Rosso-racere. Det blev godt nok ikke til point for Red Bulls andethold, men østrigeren var ganske godt tilfreds.
 

"Uden at så mange af de forreste udgik, er en plads i midterfeltet det bedste vi kunne håbe. Det viser meget godt vores plads i ranglisten, og teamet kan være glade for den måde som det er gået hele weekenden," siger han. Bedste kører blev Vitantonio Liuzzi på en 11. plads - 20 sekunder fra den pointgivende 8. plads.


Gerhard Berger (th.), der ejer halvdelen af Toro Rosso er tilfreds
(Foto: GEPA Pictures)

Men det har også været en anderledes følelse for den tidligere Grand Prix-vinder. "Personligt har det også været en speciel dag at se med i det første løb som teamejer. Jeg er meget glad, med tanke på teamet som det var tidligere, hvor folk kunne føle med en hvis man arbejdede her," siger han med henvisning til det der engang var Minardi-teamet. "Men efter dette løb tror jeg at jeg kan gå på restaurant uden at høre på dårlige kommentarer," siger han afslutningsvist.

Læs mere om Bergers køb i vinters

Benji

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS