Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Ballade om Ferraris bagvinge

Formel 1 
12/03/06 

Det forlyder fra Bahrain at flere teams har set sig vrede på Ferraris bagvinger. Beskyldingen skulle bestå i at vingen menes at være fleksibel, hvilket er ulovligt i forhold til reglementet.
 

Der har i flere sæsoner været stor snak om fleksible vinger, der på langsiden kan give mindre modstand og dermed bedre topfart hvis vingen kan give sig. FIA har dog forud for løbet godkendt Ferrari 248 F1'eren, så der burde ikke være noget galt. Alligevel har der været flere besøg fra FIAs tekniske leder i Ferrari garagen. De skulle dog have givet teamet grønt lys til at fortsætte med at benytte den nuværende bagvinge.


Er Felipe Massa og Ferrari lidt for kreative med deres bagvinger?
(Foto: Ferrari)

Som det er nu tester FIA forskellige dele af vingen, og det er her at et par teams mener at Ferrari har været kreative så den ganske vist ikke er fleksibel når raceren holder stille, men kan give efter når den først er i fart ude på banen! Årets første tekniske ballade kan allerede være under opsejling.

Benji

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS