Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Så bliver det ikke bedre

Formel 1 
11/03/06 

Ferrari er tilbage
Efter lang tids tørke - og ikke mindst en 2005-sæson som var en af de ringeste Ferrari-sæsoner i længere tid - er teamet tilbage på toppen. Med en ren Ferrari-front ser det lovende ud for den stejlende hingst.
 

Det var 180. gang at Ferrari har hentet pole position, så rekorderne fortsætter i det italienske team. Samtidig var det Michael Schumachers 65. pole position, som betyder at han nu står lige med legendariske Ayrton Senna i antal pole positions. "Et utroligt resultat. For at være ærlig så forventede jeg ikke at komme på pole. Jeg troede at vi ville være i nærheden af de førende, men ikke foran alle, så det er en god overraskelse," siger tyskeren der nævner at det betyder meget at lægge så stærkt ud efter den ringe 2005-sæson.


Ferrari og Michael Schumacher er tilbage mod toppen af Formel 1-feltet
(Foto: Ferrari)

Men også teamets nye andenkører gjorde det godt og var meget tæt på at slå Schumacher på dagen. "Det er en dag som ikke bliver let at glemme. At kvalificere mig på den forreste række i mit første løb med Ferrari gør mig stolt," siger brasilianeren der havde lidt problemer med traffik til sidst og derfor selv føler at det godt kunne have været blevet til pole position! "Men måske bliver det til min fordel en anden gang," siger han dog.

Under alle omstændigheder en langt bedre start på 2006 - det er næsten allerede ligefør at dagens kvalifikation sletter alle dårlige Ferrari-minder om 2005!

Benji

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS