Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Godt udlæg for Honda

Formel 1 
11/03/06 

Jenson Button gav Honda Racing F1 en rigtig god start på den nye sæson, da han med 3. pladsen i kvalifikationen er godt med fremme. Rubens Barrichello blev nummer 6 i sin første optræden for Honda, men ingen af de to kunne gøre noget ved brasilianerens tidligere team, Ferrari der holder forrest.
 

Button er rimelig tilfreds - hvilket han bestemt må være i forhold til hvor godt det ser ud for teamet i forhold til sidst år. "Når man ser på hvordan den nye kvalifikation endte, så var det meget spændende. Det var non-stop for mig i raceren og det må også have været spændende for fansene at se derhjemme," siger han og hæfter sig ved at traffik altid vil være et problem på denne måde. Han lover dog et godt løb igen i morgen. "Det bør blive et stort løb, og jeg ser frem til det," slutter han.

Derimod var Barrichello ikke helt tilfreds. "Jeg tror det er ok at være nummer 6 i dag, da jeg kæmpede meget med opsætningen af raceren i går og til morgen," lyder meldingen fra den rutinerede brasilianer. Det blev lidt bedre i dagens kvalikation, men der er stadig rum for forbedringer.

Gil de Ferran var også tilfreds, men mener stadig at det er for tidligt at pege på hvem der står stærkest. "Der er stadig mange ubekendte når det kommer til strategi i morgen. Som vi sagde forud for løbet, ser vi frem til selve løbet hvor billedet vil blive endnu klarere," siger sportsdirektøren.

Om ikke andet er Honda meget bedre med end sidste år, hvor begge biler startede udenfor top-10 på samme bane!

Benji

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS