Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Respektabel Red Bull-indsats

Formel 1 
11/03/06 

For Red Bull Racing blev det en rimelig kvalifikation til årets første Grand Prix - godt nok selvom teamets førstekører ikke var blandt de ti bedste.
 

I stedet blev det Christian Klien der kørte sig med blandt de bedste i den endelige shoot-out. "Det var meget tricky i de første 15 minutter hvor alle biler holdt i kø efter omstarten. I den anden havde jeg for meget overstyring og for at være ærlig, så var jeg ikke overrasket over ikke at være blandt de ti sidste," siger den skotske kører der i stedet starter 13'er.

Det var dog bedre for Klien. "Det nye format er meget udfordrende - der er meget mere press på en med de forskellige heats. Den første og anden var rimelig gode og jeg var sikker på racerens præstation. Det sværeste var den tredje hvor jeg havde mere benzin om bord sammen med nye dæk. Balancen blev ændret med en tungere mængde benzin som betød at bremselængden ændredes," siger den østrigske kører.


Coulthard led af overstyring i sin racer og måtte nøjes med 13. pladsen
(Foto: GEPA Pictures)

Generelt var der tilfredshed i teamet. "Det var en respektabel præstation," er meldingen fra teamchef Christian Horner. Samtidig kan teamet arbejde på strategien i forhold til de to racere - Kliens benzinmængde ligger fast, mens der kan fifles lidt på mængden på Coulthards racer!

Benji

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS