Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Super Aguri kom til start

Formel 1 
11/03/06 

Det nye japanske team får det svært
Optakten for det nye japanske Super Aguri team har ikke været optimal - dels med usikkerhed om de overhovedet kom til start i denne sæson eller ej. Men på Sakhir var de der, omend de har meget langt op til nærmeste rivaler!
 

Der var flere tekniske problemer i de to træninger for de to kørere, så derfor blev der ikke gennemført nok omgange. Tiderne ligger også en 6-7 sekunder fra de bedste, og der er også et pænt spring frem til Midland-teamet som nok må siges at være de nærmeste rivaler. Det meste af løbet i Bahrain kommer dog til at være lidt af en test for teamet. "Vi var i stand til at hente meget værdifuld data, da det er første gang at vi har kørt med SA05'eren med vores 2006-aerodynamik," forklarer Takuma Sato.


Utroligt at Arrows' gamle racer 'kun' er 6-7 sekunder fra de bedste tider
(Foto: Super Aguri F1)

For Ide er der mange nye ting der skal prøves. "Det var en god test for mig. Jeg ser frem til at køre i morgen og vil gøre mit bedste for at lære banen bedre at kende," siger Yuji Ide om sin første optræden i det store Grand Prix-felt.

Benji

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS