Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Specielt supportløb til Bahrains GP

Diverse 
06/03/06 

Når årets første Formel 1 Grand Prix køres i den kommende weekend i Bahrain, så er der et lidt specielt supportløb med på programmet.
 

I den kommende weekend køres årets første Formel 1 Grand Prix. Udover Formel 1 og Porsche Supercup så byder arrangørerne også på et lidt specielt supportløb.

Der skal køres 2 heats hvor der deltager en række kendte personligheder. Løbet køres i Chevrolet V8 SS Lumina biler. Og blandt deltagerne er en lang række kendte personligheder fra sportens verden. Blandt andet deltager Boris Becker - ex. tennisstjerne, Lance Armstrong - Tour de France helt, Michael Johnson - ex. atletik stjerne. De skal blandt andet køre mod tidligere og nuværende racerkørere som Martin Brundle, Johnny Herbert og Narain Karthikeyan. Der er også sendt invitationer til Christian Danner, Pink Floyd trommeslageren Nick Mason og Status Quo guitaristen Rick Parfitt. Der er i skrivende stund dog ikke blevet offentliggjort noget om de er med på startlisten.

Pro Celebrity Challenge som klassen er navngivet til lejligheden, afvikler 3 træningssessioner hvoraf de 2 er tællende til kvalifikationen. Lørdag og søndag køres der så 2 heats.

Dons

Læs mere om:
  • 12/03/06 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS