Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Pontus Mörth er tilbage hos Volvo

Danish
Touringcar
Challenge 

28/02/06 

Til kommende sæson stiller Sport A Racing med en gammel kending i DTC. Bag rattet af S60'eren sidder igen Pontus Mörth, der i 2004 kørte flere top tre placeringer og en første plads hjem til teamet og Volvo.
 

Det er med glæde, at vi til 2006 sæsonen i DTC, igen kan byde velkommen til Pontus Mörth fra Sverige, som nu har underskrevet en etårig aftale. Pontus Mörth kørte i 2003 og 2004 for det danske team, som dengang hed Volvo Motorsport Danmark. I 2006 vil Pontus være at finde i samme team, dog har teamet skiftet navn til Sport A Racing.
Pontus har længe været i kontakt med teamchef Kent Bo Steffensen og de har begge været interesseret i, at genoptage deres gode samarbejde som stod på i to sæsoner. Kun afbrudt af sidste sæson hvor teamet havde Jason Watt bag rattet.


Pontus Mörth og Kent Bo Steffensen.
(Foto: Sport A Racing)

Pontus har været i Danmark fredag og lørdag, hvor hele teamet var samlet oplyser Kent Bo Steffensen.
Her har teamet gennemgået hele handlingsforløbet under en løbs weekend samt planlagt kommende tests. Samtidig havde man mulighed for den første funktionstest på Odense Lufthavn, for at være så godt forbedret som muligt.
Det bliver dejligt igen, at skulle arbejde sammen med Pontus, hele teamet glæder sig utroligt meget, udtaler Kent Bo Steffensen, som er klar over at teamet og Pontus har en stor opgave foran sig, med at fører Volvo tilbage hvor de var i 2004.

Lidt om bilen
Sport A Racing vil i 2006 indsætte en (ny) Volvo S60, bilen har under vinter gennemgået en større opdatering, hvor man bl.a. har arbejdet meget på vægtfordelingen i bilen, til denne sæson.
Der er bestilt nye undervogns komponenter, støddæmperne er sendt til Öhlins i Sverige og motoren er sendt til Motordesign i Sverige for opdatering samt renovering.

Det var dejligt
Det var dejligt ordene kom fra Pontus, efter at han have kørt de første kilometer i bilen. Jeg glæder mig meget til denne sæson og vil gøre alt for, at teamet skal komme tilbage igen, udtaler en meget tilfreds Pontus Mörth.


Pontus Mörth.
(Foto: Sport A Racing)

Teamet havde afsat et par timer til denne funktionstest som forløb uden problemer, hvor alt virkede som det skulle. Nu skal vi hjem og efterse bilen, inden vi skal teste første gang sidst i marts "slutter Kent Steffensen".

Sport A Racing


Læs mere om:
  • Pontus Mörth
  •