Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Pescarolo ombygger C60'eren

Le Mans 
28/02/06 

Le MansFor et par dage siden blev det offentliggjort at Pescarolo Sport igen har to biler med på Le Mans i 2006. Bilerne vil visuelt meget ligne de biler vi så i 2005, men under huden er der ændret en del ting.
 

Eksempelvis er Judd GV5 motoren udskiftet med en S2 model af samme fabrikat, ligesom der er bygget en helt ny gearkasse til bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den ene af bilerne bygges over et helt ny carbon chassis til afløsning for Chassi 04, som Soheil Ayari ødelagde under sidste års Le Mans. Den anden bil skal bygges over 2005 chassiet

Der arbejdes hårdt på at gøre de to Pescarolo biler top klar til årets løb, og her tolker jeg, at det har været en nedtur af de rigtigt store for det franske team at de ikke vandt på Le Mans i 2005. Der er ikke nogen tvivl i mit sind om, at de havde den hurtigste bil, men mekaniske uheld og en noget arrogant indgang til dette løb, hvor de bare skulle banke en total stækket R8'er, har de nok lært meget af!

Pescarolo monterer som skrevet en Judd GV5 S2 motor i bilen, derved sparer de 20 kg. Hertil kommer den helt nye Xtrac gearkasse, der fysisk fylder mindre end den gamle, sluttelig så får bilen en endnu bedre diffuser.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den nye Pescarolo C60 skal køre shake down test i starten af marts, herefter er det videre til den officielle LMS test på Paul Ricard den 25. - 26. marts.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •