Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Lister er med på Le Mans i 2006

Le Mans 
24/02/06 

Le MansLister teamet blev først på udtaget til at køre 24 timers løbet på Le Mans med deres Storm LMP1. Sidste år blev teamet vejet og fundet for let, og blev derfor droppet, men i år er de klar med en ny LMP1 racer.
 

Hvorfor er denne engelske bil så interessant?
Jo - danske Jens Reno Møller er en vigtig brik for teamet, og han skal køre den på Le Mans, sammen med Le Mans debutanterne Andrea Belicchi og Stefano Zonca.

Det er 3. gang Lister er med på Le Mans med en LMP racer. I 2003 var det ren katastrofe da Jamie havde en voldsom afkørsel under kvalifiaktionen, og teamet kom derfor ikke til start i racet.


2003 - her nåede raceren ikke frem til startstregen.
(Foto: Motorsporten.dk)

I 2004 kom bilen igennem løbet på en samlet 9. plads, med en ren dansk besætning.2004 - John Nielsen, Casper Elgaard samt Jens Reno Møller sluttede på 9. pladsen i 24-timers løbet på Lemans i denne Lister racer.
(Foto: Jesper Thomsen og Steen Knuppert)

I 2006 er det så Andrea Belicchi, Stefano Zonca og Jens Reno Møller der dels skal køre hele Le Mans Serien, samt 24-timers løbet på Le Mans.
Andrea Belicchi og Stefano Zonca skal begge kvalificere sig til at deltage i løbet, det skre i forbindelse med testdagen, hvorimod Jens Reno Møllerer klar til Le Mans idet han har deltaget i 24-timers løbet i 2004.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •