Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Kiesa skal køre Aston Martin på Sebring

ALMS
GT Class 

21/02/06 

American Le Mans SeriesNicolas Kiesa skal køre sammen med Thomas Enge og Darren Turner i den Jac Nellemann ejede Aston Martin DBR9 i 12 timers løbet på Sebring.
Den anden Aston Martin, fabriks bilen, skal køres af Pedro Lamy, Stephane Sarazzin og Jason Bright.
 

Det er et helt fantastisk godt makker par Kiesa er kommet sammen med, i den racing grønne Aston Martin.

Ud over løbet på Sebring, skal Kiesa også køre 24 timers løbet Le Mans, her kommer Kiesa virkeligt til at vise hvilket stof han er gjort af, og her kommer han tilmed også i direkte konkurrence med den anden dansker som skal køre i GT1 klasse, og det er Jan Magnussen som skal køre Chevrolet Corvette.

Herefter ser det rigtigt godt ud for dansk motorsport på Le Mans, hvor vi har Tom Kristensen i en Audi R10 (LMP1), John Nielsen, Casper Elgaard og Philip Andersen i Zytek(LMP1), Jan Magnussen i Corvette C6.R (GT1), Nicolas Kiesa i Aston Martin (GT1). Lars Erik Nielsen i en Porsche(GT2) og Jens Møller i en Lister (LMP1), bliver alle de biler udtaget til årets løb så er jeg faktisk ikke sikker på at vi 'kun' får 8 danskere på Le Mans i 2006.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •