Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher starter måske eget team

Formel 1 
21/02/06 

Michael Schumacher kunne være i gang med at lancere sit eget Formal 1 team, når hans kontrakt med Ferrari udløber efter denne sæson, hvis man skal tro den tidligere teamchef Eddie Jordan.
 

Den 37-årige tysker har gjort det klart, at han gerne vil opretholde sin involvering med Formel 1 sporten, når han stopper som aktiv kører. Eddie Jordan, som gav Schumacher sin Formel 1 debut i 1991, mener at den syv dobbelte verdensmester allerede er i gang med planlægningen.

Eddie Jordan sagde blandt andet:
"Jeg tror at ideen om at Michael starter sit eget team allerede bliver diskuteret. Han er stadig en meget magtfuld figur, og hans navn bære stor vægt med sig i Formel 1 kredse. Schumi kan helt sikkert åbne døre som er lukket for andre. Jeg ville ikke være overrasket, hvis han havde tilskyndet Volkswagen, og måske bruge deres Audi navn til at komme ind i Formel 1. 'Team Schumacher Audi F1' eller 'Team Schumacher Volkwagen F1' ville øjeblikkeligt tiltrække en masse fans fra Tyskland og hele verden"

Eddie Jordan tilføjer:
"Intet af dette er sikkert, men jeg kan godt se Michael og Ross Brawn basere deres nye team på Enstone (Renault's facilitet) hvor de havde så meget succes før."
Schumacher og Brawn arbejdede sammen, da Benetton (det nuværende Renault team) havde hovedkontor på Enstone.

Ross Brawn har sagt at han ikke kender til Michael Schumacher's fremtidsplaner, og han afviser samtidig rygterne:
"Jeg kan ikke kommentere Michaels fremtidsplaner, for dem kender jeg slet ikke! Men så vidt jeg ved, er der ikke hold i de rygter, og specielt ikke dem som omhandler mig."

Selch

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  •