Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Gerald Welter deltager på Sebring

ALMS 
09/02/06 

American Le Mans SeriesWelter Racing (WR Racing) har valgt at deltage i årets 12 timers løb på Sebring. Det er kun anden gang det lille franske team deltager på Sebring, normalt ser vi kun teamet på Le Mans hvor teamet er næsten fast inventar.
 

Sidst WR deltog i løbet på Sebring var i 2002. Her var formålet at blive udtaget til 24 timers løbet på Le Mans. De kom dog ikke hjem med et godt resultat.
Bilen kom i mål på en samlet 32. plads, 114 omgange efter den vindende Audi. Den vindende LMP675 racer i 2002 var Racing Organisation Course og deres Reynard 2KQ ROC.
Det fik dog ikke indflydelse på WR's deltagelse på Le Mans


WR racing på Le Mans i 2002.
(Foto: Motorsporten.dk)

Årsagen til at WR deltager på Sebring i år er principielt den same. Teamet tilbaglagde simelthen ikke nok kilometer på Le Mans 2005 med deres WR LMP04 racer som de deltog med i LMP2 klassen.


WR racing på Le Mans i 2005.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet har som altid tilmeldt to biler til Le Mans (2006), begge skulle ifølge vores oplysninger være med 4-cylindrede Peugeot motorer.
Løbet på Sebring skal nu vise om teamet kommer til start med deres spektakulære LMP2 biler.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 18/06/06 - Le Mans - Le Mans
  •