Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Fede oplevelser i Monte Carlo

WRC 
05/02/06 

World Rally ChampionshipHer et par uger efter vi er vendt hjem fra Monte Carlo er det vist tid til at få givet en melding fra turen. Det lykkedes heldigvis løbende at få sendt lidt tekst og billeder hjem til Preben og rallyinfo via MMS. Tak til vores turkammerat Viggo for en ihærdig indsats på dette felt.
 

Vi havde en rigtig god tur, hvor vi havde en god blanding af race, hygge og socialt samvær. Endnu engang fik vi bekræftet at en autocamper er det eneste rigtige i et løb som Monte Carlo, som er svært tilgængeligt som tilskuer, hvis du ikke er i god tid på prøverne. Med vores lejede autocampere godt udstyret med mad og drikke hjemmefra, er det meget tæt på en luksusrejse. Der er god tid til hygge om aftenen, og man behøver ikke spekulere på at skulle op klokken l... om morgenen og ræse afsted til prøverne for derefter at gå flere kilometer ud til prøven.

Selve løbet blev som bekendt vundet af Marcus Grönholm i hans debut for Ford og tilmed i bilens kun andet WRC-løb. Det var måske nok lidt overraskende at feltet af kørere og biler var så jævnbyrdige som de var, og at kørere som Gardemeister, Stohl, Panizzi mfl. kunne være med fremme med deres private teams. Det lover godt for de kommende løb.


(Foto: RallySupport.dk)

Vi nåede at opleve 6 prøver incl. shakedown-prøven i Sospel, hvilket ikke kunne gøres meget mere optimalt. Monte Carlo er som mange andre løb indrettet på den måde at samme prøve typisk køres 2 gange pr. dag.
Taktikken er så at blive samme sted og se prøven om morgenen, gå tilbage og få lidt frokost og slappe af, for derefter at finde et nyt sted på prøven til anden gennemkørsel. I år fandt vi nogle rigtig gode steder bl.a. 2 hårnålesving som løbet jo er berømt for. Vi slap stort set for de aflyste prøver på nær SS1, der blev delvist aflyst pga. en trafikuheld ved tilkørselen til prøven. Vejret i Monte Carlo var rigtig godt i dagtimerne, så vi var flere gange tæt på solbadning!!

Det bedste sted vi fandt var på prøve 13, som vi kørte til på slutningen af lørdagen. Vi kunne slå lejr midtvejs på selve prøven med vores 2 autocampere. Her havde nogle italienske Galli-fans også slået lejr med stort telt og lejrbål. Ingenting manglede - heller ikke motorsaven..!! Vores tyske venner Achim, Peter og Detlef stod for udsmykning af vejen med de rigtige Subaru-farver, og Ulrik startede grillen op til store bøffer med alt tilbehør.
Senere stod den på festfyrværkeri....jo rallyfolk forstår at feste og hygge!


(Foto: RallySupport.dk)

Det var så lidt om Monte Carlo 2006 - håber vi kan give andre rallyfans lidt blod på tanden til en lignende tur...

Henrik Bülow Andersen
RallySupport.dk


Læs mere om:
  • 22/01/06 - Monte Carlo - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: