Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Renault 2000 Danmark

Copytec Racing vælger Renault

FR 2000 DK 
30/01/01 

Formula Renault 2000 DanmarkEt af danmarks topteams, Copytec Racing, har efter grundig overvejelse valgt at skrinlægge deres hidtidige Formel 1800 projekt til fordel for den nye Fomula Renault 2000 klasse.
 

Teamet deltager med 2 biler i kampen om det danske mesterskab og det er helt nye og uprøvede kræfter der skal side bag rattet i de to racere:
"Vi har skrevet kontrakt med to meget talentfulde go-kart kørere, Jesper W. Lambertsen fra Esbjerg og Dennis Wounlund fra Ishøj. De har begge kørt ICA sidste sæson og er nu klar til en karriere i en formelbil" oplyser teamchef Bjarne Rasmussen. - Valget af Renault klassen skyldes at den på langt sigt passer bedre ind i Copytec Racings koncept samt at kørerne var mere interesseret i denne klasse, fortæller Bjarne Rasmussen, der dog mener at klassen er markedsført på en uheldig måde: - Der har været talt meget om at Renault skulle tage livet af både formel 1800 og formel 2000.

- Det tror jeg bestemt ikke vil være tilfældet. Der vil være plads til alle tre klasser i nogle år endnu, især Formel 1800, men det er klart at Formel 2000 kørerne skal indstille sig på at klassen formodentlig vil udgå, ligesom Formel 1600 netop har gjort det. Formel 2000 klassen bør planlægge lidt mere langsigtet og måske samarbejde med Formel Renault; især her i startfasen hvor Formel Renault vil være præget af begyndervanskeligheder. Dette, kombineret med den fokus der vil være på den nye klasse kunne komme Formel 2000 til gode, slutter Bjarne Rasmussen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Copytec Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS