Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Ekström igen med for Skoda

WRC 
26/12/05 

World Rally ChampionshipDen svenske DTM-stjerne i nyt WRC rally
Det private Skoda team som støttes af Red Bull har udpeget sine kørere til den anden racer ved siden af østrigeren Andreas Aigner. Og her får Matthias Ekström Skoda Fabia'en til sin rådighed ved det svenske WRC rally.
 

Audi har godkendt svenskeren til at deltage, mens hans endelige DTM-fremtid ikke er faldet helt på plads. "Sidste år blev jeg en samlet nummer 10 hvor jeg også kørte en Skoda Fabia. I år vil jeg gerne forbedre det resultat. Jeg er meget motiveret, og lige efter DTM er rally min store lidenskab," siger Ekström. Han får Stefan Bergmann som co-pilot.

Der venter nu i løbet af vinteren et par testdage, selvom det ikke bliver så mange som svenskeren godt kunne tænke sig. Bliver det til et godt resultat i Sverige er det ikke utænkeligt at det kan blive til flere WRC rallies, hvis det ellers kommer til at passe ind i hans øvrige arbejdsopgaver.

I de øvrige rallies - Monte-Carlo, Spanien og Korsika - er det den rutinerede franskmand Gilles Panizzi der er bag rattet.

Benji

Læs mere om:
  • 05/02/06 - Sverige - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: