Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nykjær får en ny SEAT Leon

Danish
Touringcar
Challenge 

21/12/05 

- til DTC sæsonen 2006
Det blev i går, sent på eftermiddagen, offentliggjort at Michel Nykjær kan ånde lettet op.
Nu er alle kontrakter i hus og ordren er sendt SEAT i Spanien med besked om at de skal sende en helt ny SEAT Leon S 2000 WTCC-racer til Danmark.
 

Sponsorene bag projektet er Pava og Statiol, og de er med til at gøre det her muligt. Dog skal det nævnes at SEAT Leon-projekt ikke var blevet til noget uden den danske SEAT importørs hjælp.


Såden en SEAT Leon stiller Michel Nykjær op med i DTC serien i 2006.
(Foto: Motorsporten.dk)

Michel forventer at modtage den nye Leon i uge 13 elle 14, hvilket ikke giver teamet megen tid til test inden sæsonstarten.
Dog er den karismatiske Michel Nykjær som altid super optimist, og han mener ikke at det sene leveringstidspunkt giver problemer.

Inden bilen ankommer til Danmark, er det dog planen at Michel drager til Spanien for at teste bilen, her handler testen sig ikke om hastighed, men er mere et spørgsmål om at bilen fungerer optimalt, inden den transporteres til Danmark.

I 2005 kørte Michel i en SEAT Toledo, og den bil står stadig hos Michel. Den er sat til salg, men har du ikke budgettet til at købe den, kan der laves en lejeaftale på bilen.

Michel er udmærket godt klar over at den kommende sæson bliver vanskelig. Der kommer mange nye biler og fighten på banen intensiveres, men SEAT teamet har stadig det mål at de skal ende i top 3 i DTC mesterskabet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her