Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Begge ARTS kørerne på plads

Danish
Touringcar
Challenge 

16/12/05 

Falch og Watt bliver teamkollegaer
I sidste måned skrev Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS) kontrakt med Jason Watt som kører i den ene af teamet to Peugeot 307 racere, og igår faldt kontrakt nummer to på plads.
 

Ved at sætte sin underskrift på kontrakten med ARTS, så forlængede David Falch sit samarbejde med teamet, et samarbejde der går helt tilbage til Yokohama Cup tiden, og som blev kronet i 2004 sæsonen, da teamets tre kørere besatte de tre første pladser i Gruppe N 2000 mesterskabet.


David Falch fortsætter hos ARTS teamet i 2006 sæsonen.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

2006 sæsonen bliver både David Falchs og teamets anden sæson i DTC serien, og de håber på at kunne bygge videre på de gode resultater fra denne sæson, hvor Falch flere gange var på podiet i privatcuppen.

Alle i ARTS teamet ser frem til at fortsætte samarbejdet med David Falch, med sigte på at bringe ham helt til tops i DTC privat cuppen, selv udtaler han:
"Jeg forventer at 2006 sæsonen bliver en meget lærerig sæson for mig, og for teamet, nu vi har fået en så erfaren kører som Jason Watt med på holdet" - udtaler David Falch - "mit mål er helt klart - jeg vil op i top tre i privat cuppen!"

I øjeblikket arbejdes der på højtryk på den bil som David Falch skal køre næste sæson, den opbygges på det karrosseri som i år blev kørt af Martin Jensen, med mekaniske dele fra den tidligere LV-Motorsport racer, men tilført alle de nyeste opdateringer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her