Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K vandt Zulu Awards for tredje gang!

Le Mans 
24/11/05 

Le MansFor tredje gang på fire år blev Tom Kristensen her til aften af TV 2 Zulus seere kåret for at have stået for den største idrætspræstation i det forløbne år. Dermed manifesterede Kristensen sig som en af de mest populære sportsprofiler herhjemme i mange år.
 

TV 2 Zulu vil sædvanen tro ikke ud med stemmetallene, men det stod under afstemningen ret hurtigt klart, at sejren ville gå til den nu syvdobbelte Le Mans-vinder.

"Jeg er beæret over denne award, fordi den er en ægte publikumspris. Jeg havde ellers så småt frygtet, at de mange sejre på Le Mans var ved at være for meget af det gode, og at sportspublikum godt snart ville se nye navne. Heldigvis tog jeg grueligt fejl, så tusind tak til alle, der valgte at stemme på mig," sagde Tom Kristensen efter at have været på scenen for anden gang. Første gang var for at overrække en anden seerpris, og efter sin hektiske aktivitet på Award-aftenen hastede Tom K tilbage til motorsportsmessen i Essen, hvor han var stamstjerne på Audi-standen.


En smilende Tom K tilbage på Essen Motor Show efter at have vundet Zulu Awards for tredje gang!
(Foto: Motorsporten.dk)


TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •