Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Wheldon bliver i ICS

IndyCar
Series  

28/11/05 

- ny håb for Villeneuve i F1
En af de kørere der var langt fremme i forhandlingerne om en plads i det nye BMW Sauber F1 team i 2006 sæsonen, har nu skrevet kontrakt til anden side.
 

Som regerende mester i Indy Car Series, er den 27 årige engelænder Dan Wheldon, er i øjeblikket et hot navn indenfor motorsporten, men han var åbenbart ikke 'hot nok' for BMW Sauber F1 teamet, og de har strøget ham af listen over mulige køreremner til 2006 sæsonen.

Derfor har Dan Wheldon nu skrevet kontrakt med Target Chip Ganassi Racing teamet, så han igen i 2006 skal køre i Indy Car Series.
Hos Target Chip Ganassi Racing bliver Wheldon teamkollega med Scott Dixon.

Wheldons kontrakt med Target Chip Ganassi Racing kommer sikkert som en stor lettelse for canadiske Jacques Villeneuve, der nu er ved at være den eneste seriøse kandidat til det ledige sæde i BMW Sauber F1 teamet.
Villeneuve havde en to-årig kontrakt med Sauber teamet, der galdt for 2005 samt 2006, men denne kontrakt blev ikke overført til BMW da de købte Sauber teamet, men nu ser det ud til at kontrakten alligevel holder.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Dan Wheldon
  •