Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Panoz bliver til Multimatic

ALMS
GT Class 

19/11/05 

American Le Mans SeriesPanoz trak for et par år siden snuden til sig fra den store LMP900 klasse. Mange savner stadig deres biler og ikke mindst den fantastisk lyd fra dem.
 

I den forgangene sæson har Panoz fået nogen oprejsning, men denne gang var det i GT2 klassen, hvor man indsatte to fabriks støttede Panoz Esperante, og de har til tider givet Porsche kamp til stregen i GT2 klassen.

I den kommende sæson vil fabriks Panoz teamet i American Le Mans Series blive bygget af, og serviceret hos, Multimatic Motorsports, derfor kommer teamet til at hedde Multimatic Motorsports Team Panoz.

Grunden til at man foretager denne ændring er en søgen efter endnu mere succes til Panoz Esperante GTLM bilen. Ud over Multimatic Motorsports vil teamet også fremover få endnu mere support og støtte fra Elan Motorsports Technologies, som er dem der levere motoren til bil.

Don Panoz forklarer at Panoz Motor Sports afdelingen ikke har gjort det skidt, men man ønsker fra ledelsens side at få endnu mere fokus på denne bil, og det er der simpelthen ikke plads til i Panoz Motor Sports afdeling.

Multimatic Motorsports Team Panoz debuterer til marts ved 12 timers løbet på Sebring.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Panoz
  •