Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Joachim slutter sæsonen som nummer 2

Go Kart 
18/11/05 

De afsluttende to afdelinger blev afholdt i Cartaya i Sydspanien. Joachim Lee havde allerede inden dagene et solidt forspring i det samlede mesterskab i forhold til nummer tre, Manuel Campos.
 

Omvendt var en samlet førsteplads kun være mulig, hvis den førende pilot Mark Megens udgik af begge heat.

Joachim kvalificerede sig som nummer tre. Denne placering blev også resultatet efter spændende og tætte dueller med Salvador Criado og Daniel Gaetano, omgang efter omgang skiftede placeringerne.

Joachim Lee kørte et pænt taktisk løb og satte undervejs hurtigste tid i heatet. Dermed var sølvmedaljen i mesterskabet hjemme og Joachim kunne gå til sidste heat uden pres.

Andet løb var i starten en gentagelse af første. Men på sidste omgang satte Joachim Lee alt på et bræt. Han lå på dette tidspunkt nummer tre og forsøgte i andet sidste sving en udbremsning. Desværre var der kontakt med Salvador Criado. Det blev omgående straffet og sendte dem begge ned som henholdsvis nummer 6 og 7.


Vinderen Manuel Campos, her flankeret af Joachim Lee (th) på 2. pladsen.
(Foto: Ole Siggerud)

Joachim Lee regner med at få en dispensation i 2006 fra det spanske forbund, så han kan rykke op i Junior Rotax klassen. På det tidspunkt vil han være 11 år.

ART


Læs mere om:
  • Joachim Lee Holmstoel
  •