Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Hakkinen fortsætter hos Mercedes

DTM 
16/11/05 

DTMDen dobbelte finske Formel 1-verdensmester, Mika Hakkinen fortsætter som DTM-kører for Mercedes. Der var set frem til Hakkinens første sæson i DTM, og han kom meget stærtk igennem, blandt andet med en sejr på Spa-Francorchamps.
 

"Mercedes-Benz og HWA er et fantastisk team. Helt fra starten har alle støttet mig meget og jeg følte mig meget til rette. At vinde mit tredje DTM-løb på Spa var højdepunktet i sæsonen og jeg ønsker at fortsætte med at vinde løb næste år," siger Hakkinen.

DTM regnes for at være en af de hårdeste touringcar serier, hvis ikke den hårdeste. Det gør det også attraktivt for Hakkinen at fortsætte igen næste år. Hos Mercedes er man selvfølgelig også glade for at fortsætte med Hakkinen, som udover at have givet sportslig kompetence, også har givet serien et kæmpe PR-løft. "Vi er meget glade for at Mika vil køre igen for os i DTM. Efter sit comeback faldt han hurtigt til i den nye serie og vandt sit tredje løb, som blev kørt på en så udfordrende bane som Spa," siger Norbert Haug.


Haug og Hakkinen er enige om at fortsætte sammen i DTM.
(Foto: DTM)

Optakten til næste års mesterskab er så småt igang. Mercedes tester i denne uge i Barcelona.

Benji

Læs mere om:
  • Mika Häkkinen
  •