Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Watt tilbage i Peugeot

Danish
Touringcar
Challenge 

20/11/05 

- sammen med ARTS
Da Jason Watt vendte tilbage til motorsporten efter hans frygtelige ulykke i 1999, så skete det i en Peugeot i DTC serien, og det bliver også i en Peugeot han fortsætter DTC karrieren i 2006.
 

Jason kørte for Peugeot frem til og med 2004 sæsonen, et samarbejde der i 2002 blev kronet med DTC mesterskabet.
2005 sæsonen kørte Jason for Volvo Motorsport Danmark, hvor han sluttede mesterskabet på en 11. plads - en placering hverken han eller teamet var helt tilfredse med.
Derfor skulle der ske noget nyt til 2006 sæsonen, her er valget igen faldet på et Peugeot team - det er et af de nye teams inden for DTC serien, nemlig LV Motorsport, der havde deres debut i 2005 sæsonen.

Når teamet stiller til start i 2006 sæsonen bliver navnet ændret fra LV Motorsport til Autoforum Racing Team Silkeborg (ARTS), dette er en af følgerne af at Klaus Verner indtræder i management gruppen bag teamet, hvor han skal være partner med sportsdirektør Lars Vendelbo.

I forbindelse med omlægningen i teamet, så bliver den tidligere JAS teknikker Casper Christoffersen tilknyttet teamet, hvor hans primære funktion bliver at tage sig af datalogningen på de to Peugeot 307 racere.
Teamet udskifter ligeledes den ene af dette års biler, med en nyere bil fra Peugeot Sport Engineering, der er tale om den Peugeot 307 som i 2005 sæsonen blev bygget til Jens Edman.

Teamkoordinator Klaus Verner, der selv kørte for teamet i denne sæson, har store forventninger til samarbejdet med Jason Watt, og udtaler i den forbindelse:
"Det er mit store håb at samarbejdet med Jason kan gavne os alle, så vi dels kan give ham lidt nye input, og han kan give os noget feedback, som kan gavne teamet generelt. Det er også vores håb at vi kan få Jasons DTC karriere tilbage på rette spor, men selvfølgelig også, at vi sammen kan hjælpe vores anden kører frem i mesterskabet."


Jason Watt.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Også Jason Watt ser frem til samarbejde med ARTS teamet, og han giver det følgende kommentar med på vejen:
"Jeg ser frem til at komme frem i den rigtige ende af feltet igen, for det har ærligt talt været et par frustrerende sæsoner jeg har været igennem de sidste par år. Da jeg sidst kørte Peugeot, havde jeg masser af fart, men var altid ultra uheldig. Jeg har dog finalesejren fra Juniløbet 2004 at tænke tilbage på. I det kommende samarbejde, er jeg meget opsat på at vise, at jeg ikke har glemt at give noget gas og dreje på rattet. Det at have en aftale på plads allerede nu, giver mig en dejlig ro i maven" - slutter en positiv Jason Watt.

Selv om ikke alle detaljer er på plads endnu, så regnes det fra teamets side som helt sikkert, at det bliver David Falch der skal sidde i teamets anden racer.
"Jeg glæder mig meget til at skulle køre sammen med Jason Watt, han er en god ven og kammerat, jeg er sikker på at jeg kan lære meget af ham" - udtaler David Falch.


David Falch.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Den gennemgående farve på ARTS biler i 2006 sæsonen bliver sort, modsat de hvide biler som teamet har kørt med denne sæson.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her