Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Rosberg skal køre for Williams

Formel 1 
03/11/05 

- i 2006 sæsonen
Vi har tidligere kunne oplyse at den 20 årige finne Nico Rosberg havde skrevet kontrakt med WilliamsF1, men på det tidspunkt var der en del usikkerhed om hans plads i teamet - det er der nu kommet en afklaring på.
 

WilliamsF1 bekræfter i dag at Nico Rosberg, sammen med Mark Webber, har sikret sig pladserne som de to faste kørere i teamet i 2006 sæsonen.

Et lidt pudsigt sammentræf i denne forbindelse er at WilliamsF1 teamet i år skifter over til Cosworth motore, samme motorfabrikat som teamet benyttede i 1982, da Nico's far Keke Rosberg vandt mesterskabet sammen med teamet.

Kørerkontrakten til Nico Rosberg, er et hårdt slag mod teamets hidtige testkører Antonio Pizzonia, der flere gange denne sæson har stillet op i stedet for den sygemeldte Nick Heidfeld.
Antonio Pizzonia følte sig ret sikker på at få pladsen ved siden af Mark Webber, og skuffet som han naturligvis er, oplyser han han nu, at han vil søge mod et andet team, hvor han kan få en plads som fast kører.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  •      D4 Enterprise Solutions