Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Kristensen fik stående ovationer

Le Mans 
01/11/05 

Le MansTom Kristensen blev overraskende for de fleste ikke kåret til årets danske motorsportskører, da DASU lørdag holdt prisuddeling i Herning.
 

Præsident CC Hansen forklarede fra scenen, at ti kandidater havde været inde i billedet, og at Tom Kristensen i årets løb allerede var blevet hædret for sin 7. Le Mans-triumf i forbindelse med festaftenen i Tivoli. Årets kører blev i stedet Jan Magnussen.


Årets 7. Le Mans-sejr til Tom Kristensen udløste lørdag aften DASU-s hædersfyldte Hölzer-pokal.
(Foto: Motorsporten.dk)

Trods denne prioritering modtog Kristensen stående ovationer fra det talstærke motorsportspublikum, da han sidst på aftenen blev kaldt op på scenen for at modtage årets specialpris fra løbsarrangør Peter Elgaard. Denne sagde i sin begrundelse blandt andet:
"Tom, det du har præsteret på Le Mans, vil ikke blive overgået i min levetid. En legende er en person, der gør noget, som andre ikke har præsteret. Du er ikke kun en legende, du er blevet et ikon med dine fantastiske bedrifter."

Ud over denne hæder modtog Kristensen atter DASU's Hölzer-pokal, der er Danmarks ældste motorsportspris. Begrundelsen var, at Kristensen havde haft en fantastisk sæson med sejre på Sebring og Le Mans.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •