Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sato til Midland F1?

Formel 1 
24/10/05 

Takuma Sato er angiveligt meget tæt på en kontrakt med det nu tidligere Jordan team. Midland F1 har tilbudt Sato en kontrakt.
 

Kamikaze piloten Takuma Sato er angiveligt på vej til Midland F1, og det på trods af at hans kørsel har været under stærkere og stærkere kritik. Men Midland tror på ham og har tilbudt ham en kontrakt, og han skal nu selv afgøre om det er noget for ham. Sato har selv på det seneste lydt meget fortrøstningsfuld når talen er faldet på hans fremtid i Formel 1.

Men det er dog ikke sikkert at han siger ja til kontrakten. Der er nemlig især en forhindring - Honda. Honda har godt nok meddelt at han ikke kan forsætte i teamet og har ikke forlænget hans kontrakt, men Honda står stadig som Satos bagland økonomisk og rådgivningsmæssigt. Der har i en tid nu været talt meget om det elvte team. Dette team får sandsynligvis Honda motorer og har efter hvad rygterne fortæller, den tidligere Formel 1 kører, Aguri Suzuki, som teamchef. Honda vil sandsynligvis ikke lade Sato køre for et team som anvender konkurrenten Toyotas motorer.


Sato skifter kørerdragt men hvordan skal den se ud?
(Foto: BAR)

Hos Midland er dog ingen i tvivl. Allerede i forbindelse med det brasilianske GP overrakte man T. Sato en kontrakt som han nu ser nærmere på. Problemet for Midland F1 er dog at man ikke ved hvor mange penge teamet egentligt har til rådighed. Derfor er det ikke utænkeligt at Sato eventuelt skal betale et beløb for at få et sæde hos teamet. Og vil Honda gå med til det - sandsynligvis ikke. Situationen for Sato kan meget vel blive det at han sætter sig mellem to stole. Medmindre han ved noget som ikke ret mange har kendskab til.

Dons

Læs mere om:
  • Takuma Sato
  •