Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

De blev bedste DTC-kørere

4-timer 
18/10/05 

David Falch og Klaus Verner fik klassesejr
En række af de faste kørere fra årets Danish Touringcar Championship var i søndags på Padborg Park, der afsluttede sæsonen med et 4 timers løb.
 

Nogle af dem - Team Essex Invests faste DTC-kvartet - sad bag rattet af biler, som de normalt tumler i bilsportens superliga, men der var også nogle, som prøvede kræfter med biler, som de ikke har kørt løb i. I hvert fald ikke i år.

Det gjaldt således Klaus Verner, Silkeborg, og David Falch, Roskilde, som var tilbage i en af de biler, de sidste år kørte med. LV Motorsport stillede nemlig med en Peugeot 307 i Yokohama Cup-trim, og sammen med Casper Lind Poulsen, Vemmelev, bragte de bilen ind på en generel sjetteplads, vandt deres klasse og blev tillige bedst placerede DTC-kørere.


Casper Lind Poulsen (tv) sammen med DTC kørerne Klaus Verner og David Falch (th).
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter dem i dette lille uofficielle DTC-opgør fulgte Jens Møller, Ikast. Uldjyden kørte denne gang i den bil, Philip Andersen, Risskov, har brugt i denne sæson, og med sig havde han Peter Halvorsen, Rungsted, og Pierre Legarth, Vejen, der kørte deres første løb i henholdsvis et og to år. Imidlertid knækkede et forhjulsophæng allerede efter en halv time, og da den efterfølgende reparation tog 29 minutter, kostede det trioen chancen for en plads på podiet. I stedet blev det til en generel ellevteplads.

Sidste mand i DTC-opgøret blev Jørgen Weinreich, Hammel.

Østjyden var blevet hidkaldt som en sidste øjebliks reserve af Team Essex Invest, der pludselig manglede en tredjemand på teamets Renault Sport Clio, som havde Jørgen Witting og Peter Jæger, Jyllinge, som de to øvrige kørere. Køreren fra Team Zulu Racing var ikke uventet hurtigste mand i trioen, men også uheldigste, da han satte den blå-hvide racer i sandkassen. Herfra blev den senere halet tilbage på asfalten, hvor det blev til en generel femtendeplads.

Yderligere fire DTC-kørere var tilmeldt Padborg Park 4 Timer, men alle led en krank skæbne.

Jens Enemark, Kruså, rullede således under tidtagningen i den Renault Sport Clio, han skulle have delt med Klaus Ellmies, Haderslev, og Martin Clausen, Skærbæk, mens trioen Philip Andersen, Casper Elgaard, Århus, og John Nielsen, England, udgik med ødelagt motor i deres DTC-BMW.


Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •