Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Skidt, men skidt med det

4-timer 
17/10/05 

Team Essex Invest havde ikke megen succes i Padborg
Team Essex Invest stillede som det eneste DTC team op ved 4 timers løbet på Padborg Park. Og med Casper Elgaard, John Nielsen og Philip Andersen i den ene bil, var der forhåbninger om et godt resultat.
 

Men det gode resultat kom aldrig. Det startede ellers godt og teamet fik lagt afstand til de nærmeste forfølgere. Men efter en god times tid var det slut, motoren gik i stykker og bilen måtte udgå.


To Essex biler i fart.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den anden BMW fra Team Essex Invest, med Jens Reno Møller, Pierre Legarth og teamejer Peter Halvorsen, havde også uheld. Et hjulophæng knækkede, og reperationen kostede mange omgange. Heldigvis fik man dog gang i bilen igen, og den sluttede på en 11. plads - kun 17 omgange efter vinderen.

Team Essex Invest stillede også med en Renault Clio, der klarede sig igennem på en 15. plads - tre omgange efter BMW'en.


Essex' Clio Cup racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi fik ikke så meget ud af det", sagde teamchef John Nielsen bagefter. "Men vi havde det sjovt og vi er meget glade for at vi kom. Det var en god dag. Og når det skulle være, var det ikke den værste weekend at have uheld i", slutter John Nielsen.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •