4-timer

Slutresultat af Padborg Parks Mini Le Mans

4-timer
16/10/05

Det blev en triumf for ny bilejer Jens Ole Mathiesen og hans co-drivere, Clio Cup-kollega Michael Holden og tidligere ejer Michael Outzen. I deres Special Saloon-BMW 325i vandt holdet med 3 omganges forspring og kørte 2 omgange længere end da dette løb blev afviklet i 2003.

Andenpladsen blev en flot revanche for Jens Hansen og Niels Carl Nielsen, der udgik efter lidt over 20 minutters kørsel i 2003. Med Danny Rasmussen som tredjekører blev holdet samlet toer i deres Super Cup-BMW 325i Coupé.
De næste tre pladser blev udfyldt af Clio Cup-biler, med Peter Elgaard/Peter Rasmussen/Jens Winther jr. som uofficiel vinder af dét opgør.

Som samlet sekser blev Klaus Verner/David Falch/Casper Lind Poulsen vinder af klassen for gruppe N og Saxo Cup biler i deres LV Motorsport-Peugeot 307, der sluttede 7 omgange foran Anders Byriel/Michael R. Jensen/Niels Kjær i Volvo S 40 T.