Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

God start for DTC-kørerne

European
Touring Car
Cup 

15/10/05 

Både Edman og Nykjær med i toppen
De to faste kørere fra Danish Touringcar Championship, som i denne weekend er i Italien for at deltage i FIA European Touring Car Cup, har fået en god start på deres deltagelse.
 

Både Jens Edman, Sverige, og Michel Nykjær, Tappernøje, placerede sig begge i den bedste tredjedel af feltet, da der fredag blev kørt to frie træninger.

I den første træning var Jens Edman nummer seks, mens Michel Nykjær kørte på ottendehurtigste tid, men i den anden træning blev der vendt op og ned på dette billede. Her var Seat-køreren bedst placeret med fjerdebedste tid, blot fire tiendedele efter mærkefællen Jason Plato, England, der var hurtigst. Her endte Jens Edman på ottendepladsen med sin Peugeot 407.

"Der var et par fejl på motoren, men det viste sig bare at være et par sensorer, der skulle skiftes," fortæller Michel Nykjær til www.dtc-net.dk fra Italien. "Jeg har fået kørt mig rimeligt godt ind på banen, og det er sjovt at være så langt fremme."

Foto: FIA.


Læs alt om European Touring Car Cup 2005
Læs mere om:
  • 16/10/05 - Vallelunga - European Touring Car Cup
  •