Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Stor udfordring for Philip

4-timer 
14/10/05 

I denne weekend får DTC køreren Philip Andersen sin debut inden for langdistance løb, det sker på søndag, hvor han deltager i et 4-timers løb på Padborg Park.
 

Denne sæson har været en positiv oplevelse for Philip, som efter at han skiftede til Team Essex, har haft sine hidtil bedste resultater i DTC serien.

Og det bliver da også i en af Team Essex's DTC racer Philip stiller op til 4-timersløbet, hvor han skal være på hold med den dobbelte DTC mester Casper Elgaard samt teamets 'Grand Old Man' John Nielsen, og Philip udtaler i den forbindelse:
"Jeg glæder mig til at køre sammen med Casper og John - det er stort - og jeg føler mig lidt beæret over at være med på holdet. De to besider en kæmpe erfaring, og jeg håber at ved at vi skal deles om den samme bil, at jeg kan drage nytte af deres store viden."


(Foto: Motorsporten.dk)

Men udover at betragte løbet som en oplagt mulighed for at suge lærdom til sig, så betragter Philip også løbet som en hyggelig måde at slutte en god sæson af på sammen med teamet.
"Og så er det jo også god træning til Le Mans!" - udtaler Philip Andersen med et lunt glimt i øjet.

Søndagen starter med en fritræning samt kvalifikation om formiddagen, og klokken 12:00 sættes 4-timers løbet i gang.
Der er tilmeldt 28 biler til løbet.


Hr. Nielsen

Læs alt om 4-timersløbet på Padborg Park
Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •