Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

DTC i weekenden - 3

4-timer 
14/10/05 

Magnussen og Legarth i talkshow
Hvis du hader at følge med ægtefællen på shopping i storcenteret, så kunne det godt være, at du skulle overveje en ekstra gang. I hvert fald, hvis hun vil på indkøb i eftermiddag og har valgt Kolding Storcenter som stedet, hvor hun vil ødsle en væsentlig del af månedslønnen op.
Der bliver nemlig også noget for dig.
 

På et af de store torve i Kolding Storcenter bliver der nemlig et talkshow med to af Danish Touringcar Championships markante profiler. Det er Jan Magnussen, England, der netop er kommet hjem fra USA, og den tidligere DTC Cup-vinder, Mike Legarth, Vamdrup, som kommer på scenen og snakker motorsport.

Connection Inkassos BMW 320i E46 er også med, og med det bilvalg, som Den Blå Avis-Fleggaard Racing offentliggjorde tidligere på ugen, så er der sikkert basis for nogle interessante spørgsmål.

Talkshowet finder sted fredag klokken 16.00.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •