Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Italiensk gensyn

European
Touring Car
Cup 

14/10/05 

Michel Nykjær har gode minder fra Vallelunga
I denne weekend køres FIAs nye European Touring Car Cup, hvor kørere, som har deltaget i mindst 70 % af afdelingerne af deres nationale standardvognsmesterskab kan deltage.
 

Fra Danish Touringcar Championship er der to af deltagerne, som har valgt at stille til start. Det er Jens Edman, Sverige, der får sin første start i den Peugeot 407, som fik sin DTC-debut ved DM-Finalen, og så Michel Nykjær, Tappernøje.

Den lange sydsjællænder kører i sin faste Seat Toledo fra den hjemlige serie, men det er ikke det eneste, der er velkendt område for ham. Michel Nykjær har nemlig også tidligere kørt på banen. For tre år siden var han til start i et 6-timers løb i Porsche Carrera Cuppen, hvor han sluttede på en flot tredjeplads.

Siden da er Vallelunga blev ændret. I år er der således kommet en ny stor sløjfe på banen, hvor de væsentlige elementer fra det oprindelige udkast dog er bibeholdt.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs alt om European Touring Car Cup 2005
Læs mere om:
  • 16/10/05 - Vallelunga - European Touring Car Cup
  •