Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

DTC i weekenden - 2

4-timer 
13/10/05 

Otte DTC-kørere deltager i langdistanceløb
Weekendens store motorsportsarrangement er søndagens 4-timers løb, som køres på Padborg Park som afslutning på den danske asfaltbanesæson.
 

Løbet tæller ikke til mesterskaber eller turneringer, men alligevel har den tiltrukket sig deltagelse fra hele otte af de faste kørere fra Danish Touringcar Championship.

Team Essex Invest og Team Essex Development stiller med alle fire kørere, som man indsatte i årets serie. Casper Elgaard, Århus, og John Nielsen, England, genoptager deres samarbejde fra tidligere løb i den ene af teamets to BMW 320i E46, hvor Philip Andersen, Risskov, er tredjemand. Jens Møller, Ikast, er derimod udset til at blive holdkaptajn på teamets anden BMW, hvor teamejer Peter Halvorsen, Rungsted, bliver en af hans makkere.

LV Motorsport har begge sine DTC-kørere med, men David Falch, Roskilde, og Klaus Verner, Roskilde, stiller op i andet materiel end deres DTC-Peugeoter. I stedet er de makkere for Casper Lind Poulsen, Vemmelev, i dennes Peugeot 307 fra Yokohama Cuppen.

René Rasmussen, Frederikssund, deltager også i Padborg Park 4 Timer, og også han kører i en bil, han kender ud og ind. Det er nemlig i hans tidligere Ferrari 360 Challenge, han skal deltage sammen med Allan Jørgensen, Slangerup, og Torben Petersen, Køge.

Sidste af de faste DTC-kørere, der er til start, er Jens Enemark, Kruså. På sin egen bane er han tilbage i en klasse, hvor han tidligere har haft stor succes, idet han kører i en Renault Sport Clio sammen med Klaus Ellmies, Haderslev, og Martin Clausen, Skærbæk.

Fotograf: Birger Vilén.


Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •