Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

RaceTec stiller med 2 biler

4-timer 
13/10/05 

RaceTec kommer med 2 mega stærke hold til weekendens 4 timers løb på Padborg Park, vi stiller med vores vanlige Mazda MX 3 2,5 V6 i kampklar stand, sideløbende har vi i den sidste del af sæsonen hjulpet Johnny V. Nielsen i hans Peugeot 306 ex. DTC racer.
 

Bil # 119 Mazda MX3 kommer med en kører sammensætning der siger spar to, til alt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kørerne er:
Erik Byrgesen
Martin Skovgaard
John Rasmussen

Alle 3 med stor kører erfaring. Erik har kørt bilen gennem hele sæsonen i SSC er blevet hurtigere og hurtigere sæsonen igennem. Martin Skovgaard testede bilen i forbindelse med en Race A Day event på Vandel den 27. oktober og er yderst begejstret for den måde bilen fungere på. Martin har kørt en hel del langdistance løb i tiden, Martin er kanon hurtig over alle omgange. John Rasmussen er tidligere formel 2000 kører, og her i år ved en enkelt lejlighed kørt bilen, på Ring Djursland til SSC festival. Bilen er ændret på væsentlige punkter siden John kørte i den sidst kraftigere motor, stivere undervogen, karossen er afstivet og på bredere dæk - John kan levere varen.

Vi her ikke den hurtigste bil, men er de farlige outsidere, fordi bilen bare kører og køre, og så har vi erfaringen i sammensætningen af hele holdet, kørere som mekanikere.

Bil #190 Peugeot 306 ex DTC racer. Hurtig bil, 2 erfarende rotter og en mega hurtig ny kører.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kørerne er:
Johnny V. Nielsen
Allan Olsen
Peter Vesit

Bilen har vundet 2 DTC mesterskaber tidligere da bilen blev kørt af Michael Carlsen.
Johnny er en stabil, men hurtig kører der kan levere varen til den rigtige tid. Allan har høstet stor erfaring inden for go-kart, som han siger "vi kommer for et vinde ". Peter kender vi, mester i SSC gr. 1 2005. Så en udfordring til den etablerede er hermed lagt for dagen.

Vi glæder os meget til weekenden, for os er det højdepunktet på året og vi tror selv på at vi overrasker positivt.

RaceTec


Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •