Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Nye udfordringer for Clio-duo

4-timer 
13/10/05 

JM Racing kører BMW i weekenden
Efter at Jens Ole Mathiesen, Grindsted, sidste sommer stak en tå i vandet og prøvede kræfter som gæstekører for Team Zulu Racing, tog han til denne sæson det store spring. Han blev teamejer med et to-vognsteam i Fleggaard Renault Clio Cuppen.
 

Nu tager han næste skridt. Det sker i weekenden på Padborg Park, hvor han stiller op i 4-timers løbet. Ikke i en af sine Clioer, men i den BMW 325i, som Michael Outzen, Ringe, vandt Special Saloon Car Cuppen med, og som Jens Ole Mathiesen nu har overtaget.

"BMWen havde gjort det godt, og den kører på nogle gode omgangstider," forklarer Jens Ole Mathiesen om weekendens bilvalg. "Vi kunne godt tænke os at prøve og se, om vi kan klare os. Den bliver ikke nær så presset som DTC-bilerne, og den vil kunne holde en god omgangstid, da den har så mange hestekræfter."

Udover Jens Ole Mathiesen bliver det hans protege, Michael Holden, Rødding, der skal køre BMWen, hvor den tidligere chauffør også er med.

"Michael Outzen kørte jo meget tæt på DTC-bilerne rent tidsmæssigt, og selvfølgelig er det ham, der skal køre mest. Vi er rimeligt seriøse. Vi har taget to hele dage på banen for at komme ordentlig ind i bilen," siger Jens Ole Mathiesen.

Er en placering blandt de tre første muligt?

"Hvis du spørger Outzen, så tror han så meget på vi to andre, at han siger ja. Det er jeg da stolt af," slutter Jens Ole Mathiesen.

Fotografer: Birger Vilén, John Jensen.

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •