Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

4-timer

Bruno skal køre Lotus

4-timer 
12/10/05 

- men har Peugeot'en med som reserve
Bruno Rasmussen står denne weekend over for et par helt ny udfordringer - dels skal han deltage i 4-timers løbet på Padborg Park, og dels skal han køre i en for ham helt ny bil.
 

Denne sæson har Bruno kørt i Gruppe N 2000 klassen (den store Yokohama Cup klasse), hvor han har kørt i en Peugeot 307 EPO 1½ racer, og hvor han sluttede på syvende pladsen i mesterskabet.
Men her i weekenden skal han sammen med Henrik Bollerslev og Jan Kalmar køre i en Lotus Sport Elise i 4-timers løbet på Padborg Park.
Lotus Sport Elise'en tilhører Jan Kalmars Gentleman Racing Club team, og er ombygget med blandt andet Toyota motor.


(Foto: Gentlemen Racing Club)

Fredag og lørdag tester de tre kørere med Lotus'en på Padborg Park, og hvis alt går vel så er det også den de stiller op i til søndagens løb.
Men skulle der opstå tekniske problemer, så har Bruno medbragt Peugeot'en for en sikkerhedsskyld.

Bruno Rasmussen og GRC teamet vil denne weekend være indkvarteret hos LV-Motorsport, der også selv deltager i 4-timers løbet med en Peugeot 307 EPO II racer.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/10/05 - Padborg Park - 4-timer
  •